Menu

Overdrukbeveiliging

Fike® levert gecertificeerde breekplaten om te voldoen aan alle toepassingen voor procesindustrieën, alsook voorzieningen om overdrukveiligheden te isoleren van corrosieve stoffen, om ongewenste uitstoot te elimineren, om drukveiligheid te garanderen in kritische toepassingen en tenslotte nog specifieke breekplaten voor sanitaire/hygiënische/farmaceutische processen.

 • Industrieel

  Fike® biedt een complete lijn van prijstechnisch voordelige breekplaten, houders en op maat gemaakte drukontlastingsproducten aan. Deze zijn conform de wereldwijde ontwerpnormen en voorschriften, en voldoen aan de gangbare industriële eisen in verband met prestatie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

  Meer info
 • Sanitair / Hygiënisch

  Sanitaire en hygiënische toepassingen vragen om specifieke breekplaten. Fike® heeft breekplaten, houders en drukontlastingen ontwikkeld voor de unieke uitdagingen van de biotechnische, farmaceutische en voedingsindustrie.

  Meer info
 • Maatwerk

  Voor toepassingen die op zoek zijn naar een unieke of een op maat gemaakte oplossing ontwikkelt Fike’s team van experten wat nodig is om aan uw vereisten te voldoen. Op maat gemaakte designs, een breed scala aan materialen en een uitgebreide technische expertise op het gebied van breekplaten maakt Fike® uniek gekwalificeerd om nauwkeurige producten te ontwerpen voor verschillende industrieën.

  Meer info