Menu

Explosiebeheersing

Met een decennialange ervaring in het produceren van op maat gemaakte producten kan Fike® helpen om het risico op explosies te verminderen en de gevolgen te beheersen. Wij kennen de complexiteit van de processen, de noodzaak voor het volgen van relevante regelgevingen en de noodzaak van beschikbaarheid van de installatie, als geen ander.

 

 • Explosie-Isolatie

  Fike® explosie-isolatiesystemen verhinderen de vlamverspreiding binnen een procesinstallatie door het gebruik van snelwerkende explosie-isolatiekleppen en/of chemische barrières.

  Meer info
 • Explosiedrukontlasting

  Explosiedrukontlasting is één van de meest voorkomende en effectieve vormen van explosiebeveiliging. Het gebruik van explosiedrukontlastingspanelen beschermt installaties tegen mogelijk explosiegevaar door ervoor te zorgen dat de druk/vlammen langs een geplande weg en op een veilige manier worden afgeleid.

  Meer info
 • Explosieonderdrukking

  De onderdrukkingssystemen van Fike® zijn ontworpen om explosies op te sporen en deze door snelle blussing te onderdrukken in hun vroegste stadia – voordat de explosie een ramp kan veroorzaken of catastrofaal kan zijn.

  Meer info