Menu

Explosiebeveiliging

Fike® heeft een uitgebreid gamma aan explosiebeveiligingsoplossingen, inclusief ATEX gecertificeerde explosiepanelen, vlamloze explosieontluchting, explosieonderdrukkingssystemen, explosie-isolatiesystemen, en explosiedetectoren. Fike onderhoudt een state-of-the-art explosietestfaciliteit om materialen te testen in overeenstemming met ASTM (American Society for Testing and Materials) en ISO (International Standards Organization) procedures om ervoor te zorgen dat u de beste oplossing aangeboden krijgt.

  • Explosiebeheersing

    Met een decennialange ervaring in het produceren van op maat gemaakte producten kan Fike® helpen om het risico op explosies te verminderen en de gevolgen te beheersen. Wij kennen de complexiteit van de processen, de noodzaak voor het volgen van relevante regelgevingen en de noodzaak van beschikbaarheid van de installatie, als geen ander.

    Meer info
  • Testen van Explosiegevaarlijke Processen

    Fike® verzorgt een breed scala aan explosiviteitstesten, die ontwikkeld zijn om bedrijven bij te staan in de bepaling en de beheersing van explosiegevaar. Of u nu zoekt naar het testen van explosiegevaar, naar explosiepreventie of – beheersing, wij zijn er om u te helpen.

    Meer info