Menu

Oplossingen

Fike® produceert vakkundig producten die procesveiligheid en operationele uitmuntendheid bieden. Van bescherming van mensen of belangrijke activa tot bescherming van de stijgende efficiëntie in de olie-en gasindustrie, Fike is er voor u. 

 • Brandbeveiliging

  Van milieuvriendelijke inerte brandblussystemen tot technologisch geavanceerde brandmeldsystemen, videobeelddetectie en detectie in een vroeg stadium … Fike® heeft de brandbeveiliging die bij uw toepassing past.

  Meer info
 • Explosiebeveiliging

  Fike® heeft een uitgebreid gamma aan explosiebeveiligingsoplossingen, inclusief ATEX gecertificeerde explosiepanelen, vlamloze explosieontluchting, explosieonderdrukkingssystemen, explosie-isolatiesystemen, en explosiedetectoren.

  Meer info
 • Overdrukbeveiliging

  Fike® levert gecertificeerde breekplaten om te voldoen aan alle toepassingen voor procesindustrieën, alsook voorzieningen om overdrukveiligheden te isoleren van corrosieve stoffen, om ongewenste uitstoot te elimineren, om drukveiligheid te garanderen in kritische toepassingen en tenslotte nog specifieke breekplaten voor sanitaire/hygiënische/farmaceutische processen.

   

  Meer info
 • Activatiesystemen door druk

  Of de toepassing zich nu bevindt op het vasteland of op zee, op het boorplatform of in de boorput, of het stroomopwaarts of midstream is, Fike® heeft de expertise, geschiedenis en reputatie in het leveren van veiligheids- en activatiesystemen voor apparatuur in hoge-druk-omgevingen, zoals boringen, voltooiing en productie in de olie- en gasindustrie.

  Meer info
 • Markten

  Fike® biedt oplossingen voor verschillende industrieën. Leer welke producten gebruikt worden in de belangrijkste markten ter wereld om hun operationele veiligheid en efficiëntie te verbeteren. 

  Meer info