Menu

Press Releases

Fike breidt ATLAS productlijn uit met Inconel 625

Blue Springs, MO., Augustus 21, 2014 – Fike® heeft zijn Atlas productlijn uitgebreid met Inconel 625 als constructiemateriaal. Dit materiaal zal aangeboden worden in groottes DN25, DN40, DN50, DN80 en DN100.

Inconel 625, gecombineerd met Fike’s G2 technologie, creëert een breekplaat met een uitstekende corrossieweerstand bij een hele reeks temperaturen. Bovenop de breekdrukken van 4,13 tot 103,42 barg is Inconel 625 het aangewezen materiaal bij olie- en gastoepassingen, geothermische installaties en ontziltingsinstallaties. Dit constructiemateriaal is ook zeer gevraagd in meerdere toepassingen in de ruimtevaart, nucleaire en chemische industrie.

“G2 technologie heeft de lat hoger gelegd voor de prestatiekenmerken van breekplaten en het toevoegen van Inconel 625 als materiaal is het bewijs dat Fike toegewijd is om kwaliteitsoverdrukbeschermingsoplossingen te voorzien voor bijna elke toepassingen,” zegt Daniel Willis, National Sales Manager, Industrial Protection.

Voor meer informatie over Fike’s beveiligingsoplossingen en -producten, contacteer Fike Corporation via industrialprotection@fike.com of fikecorp.staging.wpengine.com.

Over Fike
Fike Corporation is een wereldwijd gekende leverancier van precisie-ontworpen oplossingen voor explosiebeveiliging en drukactivatie, drukontlasting en brandbeveiliging. Sinds 1945 hebben onze hoogopgeleide werkkrachten oplossingen ontworpen, geproduceerd en getest voor Fortune 500 bedrijven en bedrijven over de hele wereld die een gemoedsrust willen met betrekking tot het ervaren van de gevolgen van ernstig financieel verlies of een verwoestende ramp.

###

PDF version of this release