Menu

Press Releases

Fike stelt rechthoekig CV-S explosiedrukontlastingspaneel voor

Blue Springs, MO, 13 januari 2013 – Fike stelt de rechthoekige versie van zijn populaire CV-S explosiedrukontlastingspaneel voor. Het CV-S explosiedrukontlastingspaneel voorziet een uitstekende bescherming in toepassingen zoals drogings-, transport- en verwerkingsoperaties. Het is ontworpen om een niet-fragmenterende opening te voorzien terwijl de industriële apparatuur beschermd wordt.

“Het CV-S explosiedrukontlastingspaneel is ontworpen voor gebruik in toepassingen waarbij de werkdruk het breekdrukbereik benadert of waar hoge vacuümdruk kan heersen,” vertelt Stephen Clegg, Fike’s Industrial Protection Product Specialist.  “Dit is een hoogwaardig explosiedrukontlastingspaneel dat wordt aangeboden aan een goede prijs, waardoor het een geweldig product is dat geschikt is voor vele industriële toepassingen.”

Een bijkomend voordeel van het rechthoekige CV-S explosiedrukontlastingspaneel is zijn beschikbaarheid in afmetingen van 400 x 500 mm  tot 1110 x 1110 mm. Met zijn optionele toebehoren zoals breekindicatoren, weercovers, en atmosferische isolatiekits biedt de CV-S een flexibele en efficiënte optie in explosieveiligheid.

Fike is een wereldwijd gekende leverancier van producten en diensten die mensen en belangrijke activa beschermen tegen gevaren zoals brand, explosie en overdruk. Met 70 jaar ervaring in het produceren van veiligheidsoplossingen biedt Fike een gamma van betrouwbare producten aan klanten wereldwijd. Voor meer informatie over Fike of om een vertegenwoordiger te vinden, kan je terecht op www.fike.com