Menu

Cultuur

Because so much is at stake™. Dit is niet zomaar een slogan. We geloven dat iedere werknemer die in aanraking komt met onze producten – ongeacht of dit binnen verkoop, ontwerp, productie, kwaliteitscontrole of verzending is – een aandeel heeft in het veilig stellen van het grootste risico waarmee bedrijven en organisaties te maken krijgen. Onze klanten verwachten niets anders.

Bescherming van levens en belangrijke activa is het belangrijkste doel binnen ons bedrijf. Dit betekent dat onze producten in alle omstandigheden moeten presteren om een ramp te vermijden. Ons succes baseert zich grotendeels op reputatie, vertrouwen, maar vooral op producten die met een absolute precisie ontworpen zijn.

Om zijn leidingspositie te behouden binnen de verschillende industrieën zoekt Fike continu naar manieren om nieuwe oplossingen te ontwerpen voor bestaande of nieuwe uitdagingen, om uw bedrijfsvoering efficiënter te laten verlopen en om een werkcapaciteit te creëren die voldoet aan de globale productie-uitdagingen. Onze strategie is om de globale kennis en informatieoverdracht met betrekking tot productinnovaties, optimale procedures, klanteninformatie en promotie van het merk Fike te verbeteren.

Fike is sinds zijn oprichting in 1945 een familiebedrijf. Ons succes is gebouwd op een sterke basis van getalenteerde en toegewijde werknemers die hard werken om onze klanten te voorzien van innovatieve oplossingen en van een gepersonaliseerde klantenservice. Het aanwerven en het onderhouden van toptalent is een prioriteit voor Fike. Wij ondersteunen zowel persoonlijke als professionele groei omdat we weten dat dit een winnende combinatie is voor ieder van ons.