Menu

Lucht-/Ruimtevaart & OEM

Op maat gemaakte ontwerpen, een breed gamma aan materialen, speciale testprocedures en een uitgebreide expertise op het gebied van breekplaattechnieken maakt Fike® uniek gekwalificeerd oM deze precisieproducten te bouwen voor de ruimtevaartindustrie.

Fike heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van specifieke drukontlastingen en breekplaten voor overheden, maar ook voor commerciële lucht- en ruimtevaartorganisaties. Fike’s ingenieurs nemen hiervoor een aantal belangrijke factoren in overweging zoals het type van toepassing, gebruikscondities, specificaties en speciale processen.

Omwille van de cruciale aard van vele ruimtevaarttoepassingen zijn speciale testprocedures en apparatuur nodig om zo nauwkeurig mogelijk de condities van druk te simuleren. Fike heeft testfaciliteiten voor drukontlasting en stroming in België en de VS, waar ingenieurs en laboranten met een grondige kennis van de overdruktechnologie ter beschikking staan voor bepalen van de geschiktheid van de gekozen oplossing.

Fike Producten voor de lucht-/ruimtevaart & oem markt

 

Vind an Expert