Menu

Datacentra

brandblussing / -beveiliging

Datacentra zijn nieuwe bedrijven ontstaan uit het digitale tijdperk. Bedrijfsgegevens en intellectuele eigendom die hier opgeslagen worden, vragen om een continue en veilige bescherming. Storing, uitval en dataverlies kunnen serieuze gevolgen hebben.

Onderbrekingen in toegang tot datacentra kunnen optreden door eender welke reden. Brandbeveiliging daarentegen is een eenvoudige preventieve maatregel om de meest gunstige voorwaarden te garanderen en onnodige kwetsbaarheid te vermijden.

Datacentra vragen om snelreagerende brandblusoplossingen om belangrijke activa te beschermen en om de bedrijfscontinuïteit veilig te stellen. Daarom wordt er meestal gekozen voor blusssystemen op basis van inert gas. Zij bieden een betere bescherming en minder risico op uitval.

De nieuwe generatie van inerte brandblussing is PROINERT². Dit systeem staat aan top in de brandbeveiligingsoplossingen, dankzij de verfijnde PROINERT technologie. PROINERT² gaat verder dan het verstrekken van een natuurlijke en efficiënte manier om waardevolle investeringen te beschermen. Het biedt meer ontwerpkeuzes en betrouwbaarheid op een prijstechnisch verantwoorde manier.

Voor meer informatie over Fike PROINERT2