Menu

Markten

Marktoplossingen door Fike

Fike® producten worden vakkundig ontworpen om oplossingen te bieden voor verschillende markten. In bepaalde situaties kunnen producten slechts gebruikt worden in één sector. Leer meer over hoe Fike oplossingen biedt voor de belangrijkste industrieën over de hele wereld. 

 • Energie

  De energie-industrie heeft nood aan brand- en explosiebeveiligingsoplossingen die al even uniek zijn als het bedrijf dat ze beveiligen. Fike® kan op maat gemaakte toepassingen ontwikkelen om tegemoet te komen aan de veeleisende vereisten en condities.

  Meer info

 • Voedings- & Drankindustrie

  Explosie-, overdruk-, en brandbeveiligingsoplossingen voor hygiënische en niet-hygiënische processen en toepassingen in onbehandelde voeding, productie, verpakking en distributie van voedsel en drank.

  Meer info

 • Farmaceutische industrie

  De farmaceutische markt vraagt om strenge sanitaire en hygiënische vereisten. Fike® drukontlastingsproducten helpen om de prestaties en betrouwbaarheid van uw apparatuur te verbeteren, maar ook om de levensduur te verlengen. Explosiebeveiligingsproducten beschermen op hun beurt kostbare levens en apparatuur.

  Meer info

 • Chemie / Raffinage

  Explosie-, brand- en overdrukoplossingen voor chemische processen voor een breed toepassingsgebied en voor de algemene chemische industrie. Explosiebeveiligingsoplossingen die de explosie kunnen afvoeren naar een veilige omgeving en/of de explosie snel kunnen onderdrukken.

  Meer info

 • Lucht-/Ruimtevaart & OEM

  Op maat gemaakte ontwerpen, een breed gamma aan materialen, speciale testprocedures en een uitgebreide expertise op het gebied van breekplaattechnieken maakt Fike uniek gekwalificeerd op deze precisieproducten te bouwen voor de ruimtevaartindustrie.

  Meer info

 • Biomassa

  Fike® biedt een volledig gamma van explosiebeveiligingen aan, inclusief vlamloze explosiedrukontlasting, -onderdrukking en -isolatie. Onze uitgebreide testmogelijkheden identificeren de specifieke risico’s en zorgen voor op maat gemaakte oplossingen voor de biomassa-industrie.

  Meer info

 • Archieven / Opslag van Data

  Het beschermen van studenten, docenten en gebouwen in de onderwijsinstellingen is cruciaal. Fike® biedt een uitgebreide lijn van branddetectie, - controle en –blusoplossingen aan voor gebouwen om een snelle waarschuwing en een veilige brandblussing te bieden.

  Meer info

 • Stortgoedindustrie

  Het verwerken van droge stortgoederen creëert explosieve situaties. Om dit risico te beheren, beschikt Fike® over een volledig gamma aan explosiebeveiliging en drukontlasting om personen en investeringen veilig te stellen.

  Meer info

 • Datacentra

  Datacentra vragen om snelreagerende brandblusoplossingen om belangrijke activa te beschermen en om de bedrijfscontinuïteit te beveiligen. Fike® blussystemen op basis van inert gas bieden een betere bescherming en minder risico op uitval.

  Meer info

 • Olie & Gas

  Tijdens de exploitatie-, voltooiings- en productiefasen heeft de olie- en gasindustrie nood aan betrouwbare door druk geactiveerde systemen en drukontlastingssystemen.

  Meer info

 • Telecommunicatie

  De telecommunicatie-industrie is investeringsintensief en up-time-materiaal is noodzakelijk. Fike® heeft verschillende hoogtechnologische brandonderdrukkingssystemen, die ontworpen zijn om uw belangrijkste communicatie-apparatuur te beschermen tegen brand, en bijhorende waterschade veroorzaakt door sproeiers of andere op water gebaseerde brandonderdrukkingssystemen.

  Meer info

 • Financiële Instellingen

  Het beschermen van de globale financiële infrastructuur is cruciaal voor economische stabiliteit. Fike’s precisie branddetectie, -controle, en –blusoplossingen helpen om de financiële instellingen over de hele wereld veilig en efficiënt te laten werken en hun continuïteit te verzekeren.

  Meer info

 • Overheidsdiensten

  Overheidsdiensten bieden een waaier van belangrijke diensten aan. Om overheidsorganisaties en werknemers veilig te stellen, heeft Fike® een uitgebreid gamma aan branddetectie, - controle, en –blusoplossingen.

  Meer info

 • Gezondheidszorg

  De bescherming van patiënten, personeel en levensreddende apparatuur is essentieel in de gezondheidszorg. Fike biedt een volledige lijn van branddetectie, - controle, en blusoplossingen aan om medische faciliteiten in alle soorten en maten te ondersteunen.

  Meer info

 • Horeca

  Branddetectie, -controle, en –blussystemen voor hotels, casino’s en andere horecagelegenheden, inclusief componenten voor nieuwbouw en renovatie.

  Meer info

 • Musea / Kunstgallerijen

  Behoud van geschiedenis en cultureel erfgoed is een grote verantwoordelijkheid. Fike® biedt meerdere oplossingen in branddetectie, -controle, en –blussystemen om te voldoen aan deze veeleisende toepassingen.

  Meer info

 • Kantoorgebouwen

  Fike® heeft branddetectie, -controle en – blussystemen voor alle types van kantoorgebouwen - nieuwbouw of renovatie. Deze systemen zijn ontworpen om de best mogelijke bescherming te bieden aan personen en investeringen.

  Meer info