Menu

Wereldwijd bereik

world_map_locations_1215.png

Fike heeft kantoren en productie-eenheden over de hele wereld met productie-eenheden in de Verenigde Staten, België, Wales, Canada en India. Fike’s verkoops- en servicekantoren bevinden zich in Noord-Amerika, Europa, Azië en het Midden-Oosten.

Dit wereldwijde bereik geeft ons het voordeel van interactie en raadpleging op een lokaal marktniveau, in plaats van op afstand. Het betekent dat product- en serviceoplossingen ontworpen worden om te voldoen aan de vereisten van de internationale gebruiken en normen.

Fike Europe, Herentals, België

Fike Europe werd opgericht in 1984 om onze Europese klanten te dienen via productie, verkoop en distributie van commerciële en industriële beveiligingssystemen, olieveldproducten en drukontlastingsoplossingen. Fike Europe heeft zowel een productie- als een opslagfaciliteit in België om zo snel mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van de klant en om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen voor klanten.

fike.be

Fike Canada, Burlington, Ontario, Canada

Fike Canada werd opgericht in 1985 om onze Canadese klanten te dienen via productie, distributie en onderhoud van drukontlastings- en explosiebeveiligingsproducten. Bestaande uit productie- en opslagfaciliteiten voldoet Fike Canada aan de hoogste kwaliteitsstandaarden, wat resulteert in een kwaliteitssysteem in overeenstemming met ISO 9001:2008. Fike Canada is ook goedgekeurd door andere erkende normen waaronder N285 (Nuclear – TSSA), CSA Z299.3 en ASME VIII Appendix 10 (UD,NB).

Fike Corporation Dubai Branch

Fike Dubai werd opgericht in 2009 om onze brandbeveiligings- en drukontlastingsklanten te dienen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika; alsook de klanten uit de olie-industrie uit deze regio’s maar ook uit Europa. Fike Dubai verkoopt en distribueert milieuvriendelijke en inerte brandbeveiligingssystemen, brandalarmsystemen, breekplaten en drukontlastingsproducten die speciaal ontworpen zijn voor toepassingen in de olie-industrie.

Fike France, Pontoise, Frankrijk

Fike France werd opgericht in 1988 om onze Franse klanten te dienen. Fike France, een onderdeel van Fike Europe in België, verkoopt en distribueert industriële beveiligingssytemen, olieveldproducten en drukontlastingsoplossingen.

fike.fr

Fike Deutschland, Mannheim, duitsland

Fike Deutschland werd opgericht in 1990 om onze Duitse klanten te dienen. Fike Deutschland, een onderdeel van Fike Europe in België, verkoopt en distribueert industriële beveiligingssytemen, olieveldproducten en drukontlastingsoplossingen.

fike.de

Fike India, Pune, India

Fike India werd opgericht in 1999 om onze Indiase klanten te dienen door de verkoop en distributie van industriële beveiligingssystemen en drukontlastingsproducten. Fike India’s grote opslagplaats verzekert een on-time levering van klantenorders.

Fike Italia, Milan, Italië

Fike Italia werd opgericht in 1991 om onze Italiaanse klanten te dienen. Fike Italia, een onderdeel van Fike Europe in België, verkoopt en distribueert industriële beveiligingssytemen, olieveldproducten en drukontlastingsoplossingen.

fike.it

Fike Japan, Tokyo, Japan

Fike Japan werd opgericht in 1980 om onze Japanese klanten te dienen door de verkoop en distributie van industriële beveiligingssystemen en drukontlastingsproducten. Fike Japan’s grote opslagplaats verzekert een on-time levering van klantenorders.

fikejapan.co.jp

Fike Asia Pacific Sdn Bhd, Kuala Lumpur, Maleisië

Fike Asia Pacific werd opgericht in 2000 om onze Aziatische klanten te dienen door de verkoop en distributie van industriële beveiligingssystemen en drukontlastingsproducten. Fike Asia Pacific’s grote opslagplaats verzekert een on-time levering van klantenorders.

Fike Iberica, Barcelona, Spanje

Fike Iberica werd opgericht in 1994 om onze Spaanse klanten te dienen. Fike Iberica, een onderdeel van Fike Europe in België, verkoopt en distribueert industriële beveiligingssytemen, olieveldproducten en drukontlastingsoplossingen.

fike.es

Fike Turkey, Instanbul, Turkije

Fike Turkey werd opgericht in 2015 om onze Turkse klanten te dienen. Fike Turkey, een onderdeel van Fike Europe in België, verkoopt en distribueert industriële beveiligingssytemen, olieveldproducten en drukontlastingsoplossingen.

fike.com.tr

Fike United Kingdom, Maidstone Kent, verenigd koninkrijk

Fike United Kingdom werd opgericht in 1985 om onze Britse klanten te dienen. Fike United Kingdom, een onderdeel van Fike Europe in België, verkoopt en distribueert industriële beveiligingssytemen, olieveldproducten en drukontlastingsoplossingen.

fike.co.uk

FIKE UNITED KINGDOM, CWMBRAN, VERENIGD KONINKRIJK

Sinds 1999 produceert, levert en verdeelt Fike milieuvriendelijke brandblussing obv gas en watermist brandbeveiligingssystemen aan Engelse, Europese en globale klanten. In 2009 neemt Fike Rafiki Protection Ltd. over waardoor branddetectie- en controlesystemen worden toegevoegd aan het portfolio. Al deze producten zijn nu beschikbaar via onze Fike United Kingdom kantoren in Cwmbran.

fike.co.uk